Plani vjetor për vitin 2018


Në mbështetje të ligjit nr. 10 433, datë 16.06.2011 “Për Inspektimin në Republikën e Shqipërisë”, në përmbushje të misionit, për përmirësimin e cilësisë së shërbimit arsimor...

______________Lexo më shumë___

Informacion

Në zbatim të Aktit Nr.124/1 Prot., datë 23.04.2018, të Ministrisë së Arsimit Sportit dhe Rinisë, për “Ngritjen e komisionit të nxierrjes jashtë përdorimit të aktiveve materiale” Inspektorati Shtetëror i Arsimit (ISHA), Tiranë ka vlerësuar për nxjerrje nga përdorimi dhe/ose asgjesimit përfunditar të një grupi aktivesh, sipas listës bashkëlidhur.

Për të realizuar këtë proçedurë ISHA kërkon nga subjekte të cilat janë të pajisura me leje mjedisi për të grumbulluar dhe trajtuar mbetje elektrike dhe elektronike të ofrojnë vlerësimin e materialeve të paraqitura në listën bashkëngjitur të vlerësimit për aktivet, të cilat janë konsumuar dhe amortizuar pothuajse totalisht.________Lexo më shumë___

Webmail

___________________________


Inspektime të plota

   

        1.  Inspektime të plota në shkollën 9-vjeçare dhe të mesme.

        2.  Inspektime të plotë në kopshte. 

Vlerësimi i institucioneve arsimore parauniversitare në inspektimet e plota për vitin 2015:

 

DAR/ZA

Nr.

IAP

Kategoria

Vlerësimi

Tiranë

1.

Fan Noli

9-vjeçare

Mirë

2.

Nr. 35

Kopsht

Mirë

Tiranë Qark

3.

Katund i Ri

9-vjeçare

Mjaftueshëm

Skrapar

4.

Nr.1 Çorovodë

Kopsht

Mirë

5.

Zylyftar Veleshnja

9-vjeçare

Mjaftueshëm

Kamzë

6.

Ibrahim Rugova

Gjimnaz

Mjaftueshëm

Kukës

7.

Havzi Nela

Gjimnaz

Mirë

Durrës

8.

Fidanishtja

Kopsht

Mirë

Malësi e Madhe

9.

Koplik

Kopsht

Mirë

10.

Abdyl Bajaraktari

9-vjeçare

Mirë

Pukë

11.

Sabah Sinani

Gjimnaz

 Mirë

Kurbin

12.

At Shtjefën Gjecovi

Gjimnaz

 Mjaftueshëm

13.

Nr.1 Laç

Kopsht

 Mjaftueshëm

Lezhë

14.

Gjergj Kastrioti

9-vjeçare

 Mirë

Pogradec

15.

Kolë Koci

9-vjeçare

Mjaftueshëm

16.

Persefoni Treni

Kopsht

Mirë

Berat

17.

1 Qershori

Kopsht

Mirë

18.

22 Tetori

9-vjeçare

Mirë

 

Për çdo inspektim, ekipet kanë dhënë rekomandime të specifikuara sipas problemeve të vërejtura te fushat e vlerësuara. Është detyrë e shkollave që këto rekomandime të zbërthehen në plane pune që ndihmojnë përmirësimin e gjendjes.

ISHA

Kryeinspektori

Kryeinspektor i Inspektoratit Shtetëror të Arsimit,  Z. Bashkim MUÇA.

        CV

Na kontaktoni

Ju mund të kontaktoni me Inspektoratin Shtetëror të Arsimit nëpërmjet:

Phone (+355) 044 504 720
email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web www.isha.gov.al